Saturday, July 16, 2016

A New Kind of Vamp!

My latest manuscript is done and ready to go. It has been a while since my last novel was published, over a year now. At a time when self-published authors are releasing a book every two or three months, it may seem that my output is lacking.

In my defense, I must say that I am one of those authors who rewrites to an extreme. I let the manuscript sit for a few weeks before picking it up again. Invariably, I find that words and structure I thought fine before, now need changing. Add to that the fact that I work on different books and short stories at the same time.

My latest endeavor is not part of the Daniel's Fork series. It is my first foray into the paranormal romance genre. I have long been a fervent fan of the Dark Carpathians series by Christine Feehan. I have read every one of J.R. Ward's Black Dagger Brotherhood (several times) as well as Lara Adrian's Midnight Breed series. I've also loved Barb Hendee's Noble Dead series, more horrific and less romantic but excellently written.

I approached my own effort with some deep introspection. I absolutely did not wish to write what has been written. If I can't take my reader somewhere new, I won't write. My vampire could not be a swaggering, leather-clad Daggerhood brother. That's been done and redone. He would not be a feral Noble Dead. I don't have Henlee's dark vision.

I never do teenage angst and glittery biters. Finally, God save me from creating one who whips out his supernaturally large manly rod at the sight of a throbbing vein. As you can see, I had a problem. Any idea you could have, has already been put to paper. As the saying goes, there is nothing new under the sun. What am I left with?

I am left with Maxim, a scruffy, alienated, mean character who sports the homeless look and prowls the parapets of New York City in search of "proper prey." Maxim is a prodigal son running from duty and responsibility, disconnected from an archaic vampire nation that refuses to embrace the future.

My vampire lives life on his terms, his character shaped and driven by a sense of honor rooted in the now. You will never call him tortured or heroic. I have created my own brand of vampire, and I hope readers will like him. Angel's Guardian will be available at Amazon only on the 1st of August 2016.

3 comments:

 1. Oh, this little glimpse into your story makes me want to dive right into your ARC. I'll be starting it today.

  ReplyDelete
 2. Câu chuyện bắt đầu khi một bán yêu Inu Yasha tấn công một ngôi làng để cướp viên ngọc Tứ Hồn (Shikon no Tama), một bảo bối có thể dùng để làm tăng sức mạnh của anh. Tuy nhiên, Kikyo, một nữ pháp sư (miko) kịp thời ngăn anh lại và dùng mũi tên thanh tẩy của cô phong ấn Inuyasha vào gốc cây cổ thụ thần thánh trong làng.

  Anime Rakudai Kishi no Eiyuutan nói về Trong một thời gian và nơi mà một linh hồn người Viking có thể biến thành vũ khí, có những pháp sư thời hiện đại tên là Mage-Hiệp sĩ. Mặc dù Kurogane Ikki là một học sinh tại một cơ sở đào tạo Mage-Hiệp sĩ, anh ta không có tài năng đặc biệt về ma thuật và được gắn mác là Hiệp sĩ Thất bại Hiệp sĩ hay Một người xấu nhất. lặp lại một năm. Nhưng với sự xuất hiện của một người đứng đầu tổ chức mới, một quy tắc mới đã được tạo ra: các hiệp sĩ có khả năng tương thích, theo quyết định của hội đồng quản trị, phải chia sẻ phòng và tham gia luyện tập và huấn luyện cùng nhau trong suốt những năm học để nâng cao khả năng của họ tối đa Đó là một quy tắc để thực hiện phán quyết tuyệt đối của khả năng.

  Tokyo Ravens kể về phép thuật Onmyoudou đã từng là một kỹ thuật mạnh mẽ được người Nhật sử dụng trong Thế chiến thứ hai để họ chiếm thế thượng phong và thiết lập quốc gia của họ như một lực lượng đáng gờm. Nhưng Nhật Bản đã nhanh chóng bị đánh bại sau khi onmyouji Yakou Tsuchimikado được tôn kính gây ra "Thảm họa tinh thần vĩ đại", một sự kiện gây tai họa cho đến tận ngày nay. Do hậu quả của sự cố này, Cơ quan Onmyou được thành lập để trừ tà cho những thảm họa tinh thần và chống lại những con quỷ sẽ tiến vào thế giới.

  Nhân vật chính của Himegoto, Arikawa Hime, đang gặp rắc rối nghiêm trọng. Anh ta bị truy đuổi bởi những kẻ cho vay nặng lãi vì khoản nợ mà cha mẹ anh ta để lại. Đó là, cho đến khi hội đồng học sinh trường trung học Shimoshina bước vào để bảo lãnh cho anh ta ra ngoài. Những cô gái "tốt bụng" này giúp Hime bằng cách trả hết nợ và chấp nhận anh ta vào hội học sinh giáo viên là một cô gái xinh đẹp, đó là!

  ReplyDelete
 3. Buy Speakers at Cheapest Price with Amazing Quality
  https://seventysevenstyle.com/collections/wireless-products/products/touch-bedside-lamp-night-light-bluetooth-speaker-rechargeable

  ReplyDelete

All comments are welcomed!